23210 26923 - 26922 | 694 6335552
Ιουστινιανού 5 Σέρρες
[email protected]

Σχετικά με εμάς

ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΔΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ιδρύθηκε στις Σέρρες το 2003.

Είναι μια σύγχρονη, δυναμική κτηματομεσιτική επιχείρηση, που δραστηριοποιείται πανελλαδικά, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες Συμβούλων, Εκτιμητών και υποστήριξης στον τομέα των ακινήτων, που καλύπτουν συνολικά τις ανάγκες στον ελλαδικό χώρο, σε ότι αφορά την προώθηση και αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας και κυρίως την κατοικία και την επαγγελματική στέγη.

Παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στην αγορά, πώληση, ενοικίαση, προβολή, προώθηση και αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας.

Σε ένα περιβάλλον που συνεχώς μεταβάλλεται, το ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΔΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, βρίσκεται μπροστά από στις εξελίξεις της αγοράς, αντιλαμβάνεται ότι η διαδικασία εύρεσης ακινήτου και αξιοποίησης του είναι σημαντική  και προτείνει πάντα την καλύτερη  δυνατή λύση για την αξιοποίηση  της  περιουσίας  σας.

Εξειδικεύεται στις αγοραπωλησίες ακίνητων  παρέχοντας ακίνητα σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας, δίνοντας  πάντα προτεραιότητα στους πελάτες της εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους Ιδιοκτήτες, Αγοραστές, και Ενοικιαστές.

Αναλαμβάνει με σεβασμό την προώθηση του ακινήτου σας  σε επιλεγμένους αγοραστές, ενοικιαστές και επενδυτές στην Ελλάδα και το Εξωτερικό προσφέροντας επαγγελματισμό, διακριτικότητα, εχεμύθεια, αξιοπιστία, αμεσότητα, διαφάνεια και προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Διαθέτει την πληρέστερη κτηματομεσιτική εφαρμογή, χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες, το ακίνητο σας θα είναι στην κορυφή των μεγαλυτέρων Real Estate Portals της αγοράς, γρήγορα και εύκολα διαθέσιμο προς όλους.

 Συνεργάζεται εδώ και 20 χρόνια με αξιόπιστες Εταιρίες και Τράπεζες  οι οποίες  δραστηριοποιούνται στους τομείς της Χρηματοδότησης (Τραπεζικά Δάνεια), της Ασφάλισης, της Ενέργειας, αλλά και στο τομέα των Ανακαινίσεων Επαγγελματικών και Ιδιωτικών Χώρων.